sâmbătă, 31 iulie 2010

Plaja de la Corbu

De curand am fost, in gasca, la Mare. Mai precis la Corbu, o localitate langa Navodari, care are plaja si Marea Neagra cam la trei km departare. Deci, daca nu ai masina, nu prea ai ce cauta acolo, iar daca ai fitze mai bine te-ai opri in Mamaia, ca tot e aproape, si ai ramane acolo. Plaja e mare si virgina (cica). Adica te duci frumos si stai la cort, te speli pe unde apuci si mai faci si alte "chestii" pe unde nu te vede nimeni. Gunoiul il faci nevazut sau il aduni intr-o sacosa eco si pleci cu ea acasa pentru ca pe plaja nu am vazut niciun cos de gunoi. In schimb am vazut numeroase sticle de vin, bere, peturi si doze, ca sa nu mai vorbesc de nedespartitele pungi de plastic.
Per total, merita sa te duci la Corbu daca nu esti pretentios, nu vrei muzica pe plaja, iti plac cainii fara stapan care misuna printre prosoape, vrei sa aduni scoici si cochilii de melci si, nu in ultimul rand, vrei cu ardoare sa te bronzezi pe o plaja VIRGINA.











vineri, 23 iulie 2010

Candela 7 lei

Pentru ca sunt o impatimita a colectarii borcanelor goale, indeletnicire invatata de la mama, nu mai am spatiu unde sa le depozitez. Asa ca le-am ales pe cele mai frumoase si le-am dat o pensula de acril. Acrilul nu este perfect pentru sticla, dar din lipsa de altceva merge. Trebuie doar sa nu intre in contact cu apa, ca altfel se umfla si strica aspectul suprafetei pictate. Ramane sa decideti voi daca borcanele mele pictate sunt sau nu candele.












marți, 20 iulie 2010

Portofel unicat 5 lei

Portofel din doc maro care se inchide cu arici

Lungime 11 cm, latime 10 cm




Colier din margele 7 lei

Margelute mici si colorate cusute cu multa truda pe panglica neagra








Colier unicat din margele 10 lei

Colier din margele de nisip, care se leaga cu panglica neagra







Merisoare de pus in piept 5 lei



Inel unicat din nasturi pe suport crosetat 5 lei

Mici nasturi, frumosi si colorati cusuti pe un inel crosetat care se muleaza pe deget

VANDUTI











Inel cu flori crosetate 5 lei



Inel unicat crosetat 7 lei

Diametru 4 cm, crosetat din bumbac si cusut pe inel crosetat care se muleaza pe diametru degetului






Brosa nasture unicat pictata cu acril 5 lei

luni, 5 iulie 2010

Prima zi a blogului meu

Sunt total old-school. Nu am cont pe facebook, pana acum nu aveam nici blog, iar pe messenger stau foarte putin. Dar acum, odata cu nasterea blogului meu, am intrat si eu in randul internautilor dornici de etalare si recunoastere. Sunt mai mica decat restul, dar cine stie, poate intr-o zi voi fi si eu mare.
Teoretic mi-am creat un blog pentru a-mi expune mult truditele realizari handmade. Practic, vom vedea cum decurge.