vineri, 22 octombrie 2010

Voi participa la doua targuri handmade!!!!!!

In lunile Noiembrie si Decembrie, ILoveHandmade va invita la doua targuri, pe 6-7 Noiembrie (Sfintii Mihail si Gavriil) si 4-5 Decembrie (Mos Nicolae). Pastrand specificul de targ “traditional”, evenimentele vor avea loc in aer liber in binecunoscuta locatie din centrul Bucurestiului, la Palatul Sutu, vis-a-vis de Teatrul National si Universitate.

Acesta este anuntul lor. Al meu este urmatorul: va rog sa veniti sa ma vizitati, deoarece voi participa la aceste targuri, cu creatiile mele din nasturi, mult apreciate. Prietenii sa vina cu ceai fierbinte sau vin fiert. Ceilalti sa vina cu bani ca sa cumpere ceea ce expun. Va astept pe toti, macar sa va dati cu parerea, daca nu vreti sa cumparati nimic, in zilele precizate mai sus. Daca intervin modificari, o sa va anunt. Rugati-va sa nu ploua, va rog!!!!!!!!

O mica ocheada a lucrurilor realizate pana acum. Ca sa va starnesc interesul.











marți, 5 octombrie 2010

Cercei ciudati 7 lei

Din plictiseala, intr-o seara ploioasa, m-am apucat sa fac o pereche de cercei din panusi de porumb. Aveam aceste foi prin casa, din vara, cand s-a facut bun porumbul pentru fiert. Stiam ca o sa le folosesc, dar nu stiam la ce. Asa ca am incercat sa fac niste cercei deosebiti, unici si cu o tenta rustica. Tocmai buni de purtat cand vom merge la adunat de struguri :)))


luni, 4 octombrie 2010

Colier din nasturi 15 lei

Tot nasturi, tot colier, tot 15 lei. Ceea ce s-a schimbat este modul de prindere. De data aceasta se inchide profesional. Cu inchizatoare! Ce fensi am devenit.