vineri, 22 octombrie 2010

Voi participa la doua targuri handmade!!!!!!

In lunile Noiembrie si Decembrie, ILoveHandmade va invita la doua targuri, pe 6-7 Noiembrie (Sfintii Mihail si Gavriil) si 4-5 Decembrie (Mos Nicolae). Pastrand specificul de targ “traditional”, evenimentele vor avea loc in aer liber in binecunoscuta locatie din centrul Bucurestiului, la Palatul Sutu, vis-a-vis de Teatrul National si Universitate.

Acesta este anuntul lor. Al meu este urmatorul: va rog sa veniti sa ma vizitati, deoarece voi participa la aceste targuri, cu creatiile mele din nasturi, mult apreciate. Prietenii sa vina cu ceai fierbinte sau vin fiert. Ceilalti sa vina cu bani ca sa cumpere ceea ce expun. Va astept pe toti, macar sa va dati cu parerea, daca nu vreti sa cumparati nimic, in zilele precizate mai sus. Daca intervin modificari, o sa va anunt. Rugati-va sa nu ploua, va rog!!!!!!!!

O mica ocheada a lucrurilor realizate pana acum. Ca sa va starnesc interesul.











3 comentarii:

  1. MULTA BAFTA ITI DORESC!!!SI SA DEA DOMNUL SA NU PLOUA!TE-AS FI VIZITAT,IMI PLAC TARGURILE HAND MADE,DAR DIN PACATE SUNT DIN BRASOV.POATE VOI FACE O PLIMBARE IN PERIOADA ACEEA :) BAFTA!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac sticlele de "pirat", sunt chiar reusite!

    RăspundețiȘtergere