miercuri, 3 noiembrie 2010

Garage Sale




Pentru prima data în Bucuresti, ai ocazia sa participi la un Garage sale, sâmbata 20 noiembrie, între orele 10-17,30, în clubul The Gang.
Goleste-ti debaraua de lucrurile pe care nu le mai folosesti, si “recicleaza-le” la Garage Sale. Cu siguranta pastrezi acasa multe obiecte doar pentru ca sunt în stare buna si nu te lasa inima sa le arunci. Alte persoane s-ar putea sa fie interesate de aceste lucruri, si în felul acesta
poti recupera o parte din investitia initiala. Vino sa le VINZI la Garage sale.
Tot la Garage sale poti sa descoperi chilipirurile altora, si cine stie, poate gasesti ceva interesant, la PRET SENZATIONAL. Genti, haine, role, schiuri, carti, reviste, decoratiuni, bijuterii, vesela, cd-uri, benzi desenate, rachete de tenis, palarii, posete, geamantane, ceasuri, calendare, prajitoare de pâine, you name it.


Poti sa VINZI sau sa CUMPERI

Daca vrei sa participi si sa vinzi lucruri la Garage sale - da-ne de stire la violet.communication@gmail .com sau la numerele de telefon 0729 233 901 si 0733 582 120 pâna pe 10 noiembrie. Poti veni cu înca 1-2 prieteni(e). Taxa de participare este de 50 lei/stand (1-3 persoane). Te asteptam sâmbata 20 noiembrie în Floreasca, la The Gang.

Taxa de intrare pentru cumparatori - 5 lei.


Anuntul asta l-am descoperit acum. Mi se pare aberant ca trebuie sa platesti la intrare ca sa cumperi niste rebuturi, vechituri, harburi etc. As fi vrut sa ma duc, mai ales ca vroiam de mult sa particip la un garage sale, dar cei 5 lei or sa ma opreasca. Nu am platit niciodata intrarea la un targ sau intr-un magazin. Dar cred ca trebuie sa scot banii doar pentru ca intru in CLUBUL THE GANG, de care sincer nu am auzit pana acum. Cred ca e de fitze. De asta costa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu