luni, 8 noiembrie 2010

Targul I love handmade

Prima participare la un targ handmade. Mi-am dat seama ca oamenii sunt foarte pretentiosi sau foarte incuiati. Nasturii mei nu i-a impresionat asa cum ma asteptam. Bine, asta nu inseamna ca nu am reusit sa vand nimic, doar ca vanzarile nu au fost asa cum ma asteptam. Din fericire, eu nu o sa cedez asa usor si o sa-i fac sa ma accepte si pe mine pe piata handmade si sa aprecieze bijuteriile simple facute din nasturi sau sfoara. Deci, in weekendul dinainte de sfantul Nicolae va mai astept, inca o data, la cel de-al doilea targ la care voi participa. Tot la Palatul Sutu. Bucuresti.

P.S. Va rog, daca m-ati vizitat si nu v-a placut ceva sau v-a placut lasati-mi un comentariu, astfel incat sa fiu mai pregatita data viitoare. Multumesc.

3 comentarii:

  1. Draga mea e bine ca nu te lasi batuta si ca esti foarte optimista. Si eu la randul meu cand aveam timp de handmade am participat la targuri. Unii apreciaza, altii nu , asta pentru ca nu cunosc sau nu vor sa accepte si genul asta de arta. Stii prea bine ca ei gandesc ca daca nu e de firma nu e original.
    Insa noi care stim ca in fiecare lucru punem si dragoste, veselie si multa pasiune in ceea ce facem apreciem si ne bucuram cand alti creaza din lucruri banale minunatii unice,ca de exemplu tu cu nastureii. Oricum sa stii ca fiecare lucru pe care il creezi e destinat cuiva. Mie asa imi place sa cred. Asa pateam eu :D ... Aveam creati si mai vechi care nu vroiau sa plece de pe "taraba" mea, dar se gasea cate o domnisoara sa le cumpere pana la urma.
    Eu iti urez mult succes incontinuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru sustinere, iar daca esti din Bucuresti te astept la standul meu sa-mi dai un sfat sau macar sa ma incurajezi.
    Multumesc inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna..:)
    Toata admiratia de la fina ta Oana-Andreea:X
    Ai facut niste lucruri grozave si minunate!
    Tine'o tot asa:*
    Te pupam si mult succes la vanzari..si idei in creatii:D!!!!

    RăspundețiȘtergere